Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Sam Darris

Cantautor català - cançons originals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 26.46
  total

Biografia

El meu nom es Enric de Francisco Torreguitart. Vaig neixer el 18 de setembre de 1976 a Barcelona.
Vaig estudiar musica a l'escola i molt jovenet amb 14 anys, vaig fer un primer grup amb l'Eloi Ortells que es deia Contra-band
Escoltant "Alchemy" de Dire Straits amb 8 anys vaig decidir que deidicaria la meva vida a la musica.
Cada cop necessito mes el poder dedicar el temops de vida que em quedi a la musica.
He passat per gran orquestres de festa major que m'han donat experiencia i ara ha arribat el moment de fer la meva proposta.,

he forjat  la meva experiencia en els grans escenaris com a cantant a les orquestres més importants del país; Janio Marti, Musicalia, Traviatta, Orquestra Blanes i Orquestra Setson i Gran Orquestra Costa Brava.
El reconegut DJ David Oleart es el primer mentor aristic que tinc a la meva carrera i li agraixo molt el que ha fet per mi.

Al costat del  dj i productor musical Abel Almena, Sam Darris ha llançat "Sexy Lips", un tema de tall dance, presentat a la discoteca Millenium de Girona. També en el "Summertime" el nou single de Corey Smith i Aisi Cravid, que ha estat distribuït en diversos recopilatoris de Música Blanco i Negro, i ha estat la veu de "Like a Devil", el tema oficial de la discoteca Area.

Tinc 2 canals de Youtube, el meu i un amb els DJ's i productors de referència Del Pino Bros on versionem els millors clàssics de la música nacional i internacional.

Vaig participar a la temporada 5 de La Voz i vaig obtenir 4 si's al Got Talent amb Paz Padilla, Risto Mejide, Dani Martin i Edurne.

Ara estic presentant el meu primer disc original en català. Pots trobar ja a totes les plataformes "Pensant en tu", "Paraula d'honor" , "Al meu costat" i "Patriota", que he produït amb l'Eloi Ortells i en Joan Tena (Ex OT)

Poder dedicar mes temps a la musica, seria el meu somni
Gràcies!Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 26.46
  total
 • 8
  Publicacions
 • 5
  seguidors