Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Sam Darris

Cantautor català - cançons originals

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 26.46
    total

Introduction

Hola, sóc en Sam Darris, he forjat  la meva experiencia en els grans escenaris com a cantant a les orquestres més importants del país; Janio Marti, Musicalia, Traviatta, Orquestra Blanes i Orquestra Setson i Gran Orquestra Costa Brava.
El reconegut DJ David Oleart es el primer mentor aristic que tinc a la meva carrera i li agraixo molt el que ha fet per mi.

Al costat del  dj i productor musical Abel Almena, Sam Darris ha llançat "Sexy Lips", un tema de tall dance, presentat a la discoteca Millenium de Girona. També en el "Summertime" el nou single de Corey Smith i Aisi Cravid, que ha estat distribuït en diversos recopilatoris de Música Blanco i Negro, i ha estat la veu de "Like a Devil", el tema oficial de la discoteca Area.

Tinc 2 canals de Youtube, el meu i un amb els DJ's i productors de referència Del Pino Bros on versionem els millors clàssics de la música nacional i internacional.

Vaig participar a la temporada 5 de La Voz i vaig obtenir 4 si's al Got Talent amb Paz Padilla, Risto Mejide, Dani Martin i Edurne.

Ara estic presentant el meu primer disc original en català. Pots trobar ja a totes les plataformes "Pensant en tu", "Paraula d'honor" i "Al meu costat". Que he produït amb l'Eloi Ortells i en Joan Tena (Ex OT)

Poder dedicar mes temps a la musica, seria el meu somni
Gràcies!

Posts

Sorry, we couldn't load the results.