Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Sam Darris

Cantautor català - cançons originals

  • 1
    Mecenas
  • 2.0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Hola, sóc en Sam Darris, he forjat  la meva experiencia en els grans escenaris com a cantant a les orquestres més importants del país; Janio Marti, Musicalia, Traviatta, Orquestra Blanes i Orquestra Setson i Gran Orquestra Costa Brava.
El reconegut DJ David Oleart es el primer mentor aristic que tinc a la meva carrera i li agraixo molt el que ha fet per mi.

Al costat del  dj i productor musical Abel Almena, Sam Darris ha llançat "Sexy Lips", un tema de tall dance, presentat a la discoteca Millenium de Girona. També en el "Summertime" el nou single de Corey Smith i Aisi Cravid, que ha estat distribuït en diversos recopilatoris de Música Blanco i Negro, i ha estat la veu de "Like a Devil", el tema oficial de la discoteca Area.

Tinc 2 canals de Youtube, el meu i un amb els DJ's i productors de referència Del Pino Bros on versionem els millors clàssics de la música nacional i internacional.

Vaig participar a la temporada 5 de La Voz i vaig obtenir 4 si's al Got Talent amb Paz Padilla, Risto Mejide, Dani Martin i Edurne.

Ara estic presentant el meu primer disc original en català. Pots trobar ja a totes les plataformes "Pensant en tu", "Paraula d'honor" i "Al meu costat". Que he produït amb l'Eloi Ortells i en Joan Tena (Ex OT)

Poder dedicar mes temps a la musica, seria el meu somni
Gràcies!

Galería

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.